Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio225g315kcal6.3g14.6g27g0g
Pizzamix juusto225g750kcal45.1g15.8g56.3g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu30g31kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton451g496kcal103.6g0g9.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl375g1352kcal41.3g255.3g16.1g22.5g
Vesi901g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g24g67kcal2g4.1g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5124g6617kcal409.6g618.6g276.6g56.4g
Valittu annoskoko2562g3309kcal204.8g309.3g138.3g28.2g
Annoskoko puolitettuna1281g1654kcal102.4g154.7g69.2g14.1g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719