Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio263g368kcal7.4g17.1g31.5g0g
Pizzamix juusto263g875kcal52.6g18.4g65.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu35g36kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton526g578kcal120.9g0g11g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos35g252kcal0.2g0.2g28g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl438g1577kcal48.2g297.8g18.8g26.3g
Vesi1051g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g28g79kcal2.4g4.8g5.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5978g7720kcal478.2g721.6g322.4g66.2g
Valittu annoskoko2989g3860kcal239.1g360.8g161.2g33.1g
Annoskoko puolitettuna1494g1930kcal119.6g180.4g80.6g16.6g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719