Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g420kcal8.4g19.5g36g0g
Pizzamix juusto300g999kcal60g21g75g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Atria broilerin filesuikale maustamaton600g660kcal138g0g12.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl500g1800kcal55g340g21.5g30g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g32g90kcal2.7g5.4g6.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6824g8812kcal545.4g823.6g368.4g75.4g
Valittu annoskoko3412g4406kcal272.7g411.8g184.2g37.7g
Annoskoko puolitettuna1706g2203kcal136.4g205.9g92.1g18.9g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719