Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio300g421kcal8.4g19.5g36g0g
Pizzamix juusto300g1000kcal60.1g21g75.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)401g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Atria broilerin filesuikale maustamaton601g661kcal138.2g0g12.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos40g288kcal0.2g0.2g32g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl501g1802kcal55.1g340.4g21.5g30g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g32g90kcal2.7g5.4g6.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6832g8823kcal546.2g824.4g368.6g75.4g
Valittu annoskoko3416g4411kcal273.1g412.2g184.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna1708g2206kcal136.6g206.1g92.2g18.9g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719