Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio338g473kcal9.5g22g40.5g0g
Pizzamix juusto338g1125kcal67.6g23.7g84.5g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu45g47kcal3.6g7.3g0.3g0.9g
Sipuli (kuorittu)451g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Atria broilerin filesuikale maustamaton676g743kcal155.4g0g14.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl563g2027kcal61.9g382.9g24.2g33.8g
Vesi1352g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g36g101kcal3.1g6.1g6.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7686g9926kcal614.4g927.6g414.8g85g
Valittu annoskoko3843g4963kcal307.2g463.8g207.4g42.5g
Annoskoko puolitettuna1922g2482kcal153.6g231.9g103.7g21.3g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719