Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio38g53kcal1.1g2.4g4.5g0g
Pizzamix juusto38g125kcal7.5g2.6g9.4g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Atria broilerin filesuikale maustamaton75g83kcal17.3g0g1.6g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl63g225kcal6.9g42.5g2.7g3.8g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana854g1103kcal68.4g102.8g46.2g9.6g
Valittu annoskoko427g551kcal34.2g51.4g23.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna214g276kcal17.1g25.7g11.6g2.4g
Arvot/100g100g129kcal8g12g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719