Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio375g526kcal10.5g24.4g45.1g0g
Pizzamix juusto375g1250kcal75.1g26.3g93.9g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu50g52kcal4g8.2g0.3g1.1g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Atria broilerin filesuikale maustamaton751g826kcal172.7g0g15.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos50g360kcal0.3g0.3g40g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl626g2253kcal68.8g425.5g26.9g37.5g
Vesi1502g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g40g112kcal3.4g6.8g7.6g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8540g11028kcal682.6g1031g461.2g94.4g
Valittu annoskoko4270g5514kcal341.3g515.5g230.6g47.2g
Annoskoko puolitettuna2135g2757kcal170.7g257.8g115.3g23.6g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719