Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio75g105kcal2.1g4.9g9g0g
Pizzamix juusto75g250kcal15g5.3g18.8g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu10g10kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Atria broilerin filesuikale maustamaton150g165kcal34.5g0g3.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0g0g8g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl125g450kcal13.7g85g5.4g7.5g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1706g2203kcal136.2g206g92.2g18.8g
Valittu annoskoko853g1102kcal68.1g103g46.1g9.4g
Annoskoko puolitettuna427g551kcal34.1g51.5g23.1g4.7g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719