Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g300g510kcal57g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Jauhelihamauste, annos 15g3.7g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Vesi525g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi8.2g23kcal0.7g0.6g1.9g0g
Soijakastike 23g14kcal1.2g2.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g1410kcal125.4g46g76.8g6.4g
Valittu annoskoko1035g705kcal62.7g23g38.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna518g353kcal31.4g11.5g19.2g1.6g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891