Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos10g72kcal0g0g8g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g400g680kcal75.9g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Jauhelihamauste, annos 15g5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Soijakastike 30g18kcal1.5g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2760g1880kcal167g61.4g102.4g8.6g
Valittu annoskoko1380g940kcal83.5g30.7g51.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna690g470kcal41.8g15.4g25.6g2.2g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891