Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g500g849kcal94.9g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.2g12g0.5g4.2g
Jauhelihamauste, annos 15g6.2g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g107kcal3.2g21.9g0.4g1.1g
Vesi874g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi14g39kcal1.2g1g3.2g0g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g2350kcal209g77.4g128.4g10.6g
Valittu annoskoko1725g1175kcal104.5g38.7g64.2g5.3g
Annoskoko puolitettuna863g588kcal52.3g19.4g32.1g2.7g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891