Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos18g126kcal0.1g0.1g14g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g700g1189kcal132.9g0g69.9g0g
Sipuli (kuorittu)350g94kcal4.5g16.8g0.7g5.9g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 44g150kcal4.5g30.6g0.5g1.5g
Vesi1224g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Soijakastike 53g32kcal2.7g5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g3290kcal292.8g107.8g179.2g14.8g
Valittu annoskoko2415g1645kcal146.4g53.9g89.6g7.4g
Annoskoko puolitettuna1208g823kcal73.2g27g44.8g3.7g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891