Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g799g1359kcal151.9g0g79.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g171kcal5.1g35g0.6g1.7g
Vesi1399g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g3761kcal334.8g123.2g205g17g
Valittu annoskoko2760g1880kcal167.4g61.6g102.5g8.5g
Annoskoko puolitettuna1380g940kcal83.7g30.8g51.3g4.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891