Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos20g144kcal0.1g0.1g16g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Jauhelihamauste, annos 15g10g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 50g172kcal5.1g35g0.6g1.7g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5524g3763kcal335g123.2g205.2g17g
Valittu annoskoko2762g1882kcal167.5g61.6g102.6g8.5g
Annoskoko puolitettuna1381g941kcal83.8g30.8g51.3g4.3g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891