Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos23g162kcal0.1g0.1g18g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g899g1529kcal170.9g0g89.9g0g
Sipuli (kuorittu)450g121kcal5.8g21.6g0.9g7.6g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 56g193kcal5.7g39.3g0.7g2g
Vesi1574g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi25g69kcal2.2g1.7g5.7g0g
Soijakastike 68g41kcal3.5g6.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g4231kcal376.4g138.4g230.8g19.2g
Valittu annoskoko3105g2115kcal188.2g69.2g115.4g9.6g
Annoskoko puolitettuna1553g1058kcal94.1g34.6g57.7g4.8g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891