Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos2.5g18kcal0g0g2g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Jauhelihamauste, annos 15g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.2g21kcal0.6g4.4g0.1g0.2g
Vesi175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi2.7g7.7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g470kcal41.6g15.4g25.6g2g
Valittu annoskoko345g235kcal20.8g7.7g12.8g1g
Annoskoko puolitettuna173g118kcal10.4g3.9g6.4g0.5g
Arvot/100g100g68kcal6g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891