Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos25g180kcal0.1g0.1g20g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g999g1699kcal189.9g0g99.9g0g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g214kcal6.4g43.7g0.7g2.2g
Vesi1749g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi28g77kcal2.5g1.9g6.3g0g
Soijakastike 75g45kcal3.9g7.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g4701kcal418.6g153.8g256.2g21.4g
Valittu annoskoko3450g2350kcal209.3g76.9g128.1g10.7g
Annoskoko puolitettuna1725g1175kcal104.7g38.5g64.1g5.4g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891