Jauhelihakastike

Ruskista jauheliha ja sipuli oivariinissa pannulla.

Mausta jauhelihamausteella ja viherpippurirouheella (½ tl). Lisää ruskistetun jauhelihan joukkoon vehnäjauhot ja sekoita hyvin.

Kaada seos kattilaan ja lisää kiehuva vesi sekoittaen koko ajan.

Lisää lihaliemikuutio ja soijakastike.

Keitä hiljalleen noin 30 min. Nauti keitettyjen perunoiden, babyporkkanoiden ja kevyen punajuurisalaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos5g36kcal0g0g4g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g200g340kcal38g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.5g15kcal0.5g0.4g1.3g0g
Soijakastike 15g9kcal0.8g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1381g941kcal83.8g30.6g51.2g4.2g
Valittu annoskoko691g470kcal41.9g15.3g25.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna345g235kcal21g7.7g12.8g1.1g
Arvot/100g100g68kcal6.1g2.2g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81891