Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)150g90kcal1.5g6.7g6g0g
Ruokakerma ingman 5%120g102kcal4.2g7.2g6g0g
Rainbow perunasipulisekoitus600g390kcal9.6g90g0.6g8.4g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit360g788kcal53.3g9.7g58.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3g5.1kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2466g2751kcal137.6g229.2g142.6g16.8g
Valittu annoskoko1233g1376kcal68.8g114.6g71.3g8.4g
Annoskoko puolitettuna617g688kcal34.4g57.3g35.7g4.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167