Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)200g120kcal2g9g8g0g
Ruokakerma ingman 5%160g136kcal5.6g9.6g8g0g
Rainbow perunasipulisekoitus800g520kcal12.8g120g0.8g11.2g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit480g1051kcal71g13g78.2g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3288g3668kcal183.4g305.8g190g22.4g
Valittu annoskoko1644g1834kcal91.7g152.9g95g11.2g
Annoskoko puolitettuna822g917kcal45.9g76.5g47.5g5.6g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167