Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)300g180kcal3g13.5g12g0g
Ruokakerma ingman 5%240g204kcal8.4g14.4g12g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1200g780kcal19.2g180g1.2g16.8g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit720g1577kcal106.6g19.4g117.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g6g10kcal0.5g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4932g5502kcal275.4g458.4g285.2g33.6g
Valittu annoskoko2466g2751kcal137.7g229.2g142.6g16.8g
Annoskoko puolitettuna1233g1376kcal68.9g114.6g71.3g8.4g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167