Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)400g240kcal4g18g16g0g
Ruokakerma ingman 5%320g272kcal11.2g19.2g16g0g
Rainbow perunasipulisekoitus1600g1040kcal25.6g240g1.6g22.4g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit960g2102kcal142.1g25.9g156.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6576g7336kcal367g611.4g380.4g44.8g
Valittu annoskoko3288g3668kcal183.5g305.7g190.2g22.4g
Annoskoko puolitettuna1644g1834kcal91.8g152.9g95.1g11.2g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167