Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)50g30kcal0.5g2.2g2g0g
Ruokakerma ingman 5%40g34kcal1.4g2.4g2g0g
Rainbow perunasipulisekoitus200g130kcal3.2g30g0.2g2.8g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit120g263kcal17.8g3.2g19.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana822g917kcal46g76.2g47.6g5.6g
Valittu annoskoko411g459kcal23g38.1g23.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna206g229kcal11.5g19.1g11.9g1.4g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167