Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)500g300kcal5g22.5g20g0g
Ruokakerma ingman 5%400g340kcal14g24g20g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2000g1300kcal32g300g2g28g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit1200g2628kcal177.6g32.4g195.6g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g10g17kcal0.8g3.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8220g9170kcal458.8g764.2g475.4g56g
Valittu annoskoko4110g4585kcal229.4g382.1g237.7g28g
Annoskoko puolitettuna2055g2293kcal114.7g191.1g118.9g14g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167