Kirjolohikiusaus

Laita uunivuuan pohjalle noin puolet peruna-sipulisekoituksesta, lohet väliin ja päälle sitruunapippuri mausteeks.

Loput peruna-sipulit päälle ja kermat kanssa.

(jos tykkään niin juustoraastetta voi laittaa päälle, mutta niistä tulee sit lissää kaloreita).

Uunissa about 50 minsaa 175-200 astetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 411 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)100g60kcal1g4.5g4g0g
Ruokakerma ingman 5%80g68kcal2.8g4.8g4g0g
Rainbow perunasipulisekoitus400g260kcal6.4g60g0.4g5.6g
Kirjolohisuikale, hunajamarinoitu, Apetit240g526kcal35.5g6.5g39.1g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1644g1834kcal91.8g152.8g95g11.2g
Valittu annoskoko822g917kcal45.9g76.4g47.5g5.6g
Annoskoko puolitettuna411g459kcal23g38.2g23.8g2.8g
Arvot/100g100g112kcal5.6g9.3g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82167