Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu133g400kcal5.5g5.3g40g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)167g100kcal1.7g7.5g6.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g200g480kcal36g0g36g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g289g955kcal34.7g189.5g6.4g17.4g
Valkoviini kuiva 80g55kcal0.2g0.5g0g0g
Kalaliemikuutio 7.3g22kcal0.7g2.5g1g0.1g
Oliiviöljy 18g159kcal0g0g18g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g123g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.7g4.9kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2052g4421kcal161.8g424g216.6g39.6g
Valittu annoskoko1026g2210kcal80.9g212g108.3g19.8g
Annoskoko puolitettuna513g1105kcal40.5g106g54.2g9.9g
Arvot/100g100g216kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979