Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu267g800kcal10.9g10.7g80g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)333g200kcal3.3g15g13.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g400g960kcal72g0g72g0g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g579g1910kcal69.4g379g12.7g34.7g
Valkoviini kuiva 160g110kcal0.5g1g0g0g
Kalaliemikuutio 15g45kcal1.5g5g2.1g0.2g
Oliiviöljy 36g318kcal0g0g36g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g247g67kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g8841kcal323.4g848.2g433.6g78.8g
Valittu annoskoko2052g4421kcal161.7g424.1g216.8g39.4g
Annoskoko puolitettuna1026g2210kcal80.9g212.1g108.4g19.7g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979