Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu333g1000kcal13.7g13.3g100g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)417g250kcal4.2g18.7g16.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g500g1200kcal90g0g90g0g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g723g2387kcal86.8g473.8g15.9g43.4g
Valkoviini kuiva 200g137kcal0.6g1.2g0g0g
Kalaliemikuutio 18g56kcal1.8g6.2g2.6g0.2g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g308g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5130g11051kcal404.6g1060g542g98.4g
Valittu annoskoko2565g5526kcal202.3g530g271g49.2g
Annoskoko puolitettuna1283g2763kcal101.2g265g135.5g24.6g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979