Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu400g1200kcal16.4g16g120g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)500g300kcal5g22.5g20g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g600g1440kcal108g0g108g0g
Tilli, tuore 10g3kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g868g2864kcal104.2g568.5g19.1g52.1g
Valkoviini kuiva 240g165kcal0.7g1.4g0g0g
Kalaliemikuutio 22g67kcal2.2g7.5g3.1g0.2g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g370g100kcal4.8g17.8g0.7g6.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g13262kcal485.6g1272.2g650.2g118.2g
Valittu annoskoko3078g6631kcal242.8g636.1g325.1g59.1g
Annoskoko puolitettuna1539g3316kcal121.4g318.1g162.6g29.6g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979