Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu467g1400kcal19.1g18.7g140g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)583g350kcal5.8g26.2g23.3g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g700g1680kcal126g0g126g0g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g1013g3342kcal121.5g663.3g22.3g60.8g
Valkoviini kuiva 280g192kcal0.9g1.7g0g0g
Kalaliemikuutio 26g78kcal2.6g8.7g3.6g0.3g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g63g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g432g117kcal5.6g20.7g0.9g7.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g16g17kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7182g15472kcal566.4g1484.2g758.6g137.8g
Valittu annoskoko3591g7736kcal283.2g742.1g379.3g68.9g
Annoskoko puolitettuna1796g3868kcal141.6g371.1g189.7g34.5g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979