Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu533g1600kcal21.9g21.3g160g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)667g400kcal6.7g30g26.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g800g1920kcal144g0g144g0g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g1157g3819kcal138.9g758.1g25.5g69.4g
Valkoviini kuiva 320g219kcal1g1.9g0g0g
Kalaliemikuutio 29g89kcal2.9g10g4.1g0.3g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g493g133kcal6.4g23.7g1g8.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g19g19kcal1.5g3g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g17682kcal647.6g1696.2g867g157.6g
Valittu annoskoko4104g8841kcal323.8g848.1g433.5g78.8g
Annoskoko puolitettuna2052g4421kcal161.9g424.1g216.8g39.4g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979