Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu600g1800kcal24.6g24g180g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)750g450kcal7.5g33.7g30g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g900g2160kcal162g0g162g0g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g1302g4297kcal156.2g852.8g28.6g78.1g
Valkoviini kuiva 360g247kcal1.1g2.2g0g0g
Kalaliemikuutio 33g101kcal3.3g11.2g4.6g0.4g
Oliiviöljy 81g716kcal0g0g81g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g555g150kcal7.2g26.6g1.1g9.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g21g22kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9234g19893kcal728.4g1908g975g177.2g
Valittu annoskoko4617g9946kcal364.2g954g487.5g88.6g
Annoskoko puolitettuna2309g4973kcal182.1g477g243.8g44.3g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979