Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu100g300kcal4.1g4g30g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)125g75kcal1.2g5.6g5g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g150g360kcal27g0g27g0g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g217g716kcal26g142.1g4.8g13g
Valkoviini kuiva 60g41kcal0.2g0.4g0g0g
Kalaliemikuutio 5.5g17kcal0.6g1.9g0.8g0.1g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g93g25kcal1.2g4.4g0.2g1.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g3315kcal121.4g318g162.6g29.8g
Valittu annoskoko770g1658kcal60.7g159g81.3g14.9g
Annoskoko puolitettuna385g829kcal30.4g79.5g40.7g7.5g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82979