Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 350g393kcal74g0g10.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 490g208kcal48.1g2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)476g129kcal6.2g22.8g1g8.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g525g107kcal3.1g19.9g1.6g7.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3682g1672kcal262.8g89.4g27.2g30.8g
Valittu annoskoko1841g836kcal131.4g44.7g13.6g15.4g
Annoskoko puolitettuna921g418kcal65.7g22.4g6.8g7.7g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83361