Hirvimunakas

1. Pilko tomaatti.

2. Erottele kahdesta kananmunasta valkuaiset lasiin.

Lisää kolmas muna kokonaisena joukkoon.

3. Mausta kananmunat mustapippurilla.

4. Paista Hirven suolalihaa, ja sipulia pannulla kunnes sipuli on kypsää.

Lisää puolessa välissä tomaatti.

5. Lisää munaseos ja paista kypsäksi.

6. Nauti raejuuston kera, saat paljon proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 150g169kcal31.7g0g4.5g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 210g89kcal20.6g0.8g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)204g55kcal2.7g9.8g0.4g3.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g225g46kcal1.3g8.5g0.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1578g717kcal112.6g38.2g11.6g13.2g
Valittu annoskoko789g358kcal56.3g19.1g5.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna395g179kcal28.2g9.6g2.9g3.3g
Arvot/100g100g45kcal7.1g2.4g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83361