Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 260g319kcal55g0g10.8g0g
Sipuli 88g27kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 35g27kcal1.6g4.5g0.1g0.4g
Oivariini, 60 (100g)5g28kcal0.1g0.1g3g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g285g171kcal4.3g37.1g0.3g2.6g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.3g0g
Paprika punainen 88g26kcal0.8g4g0.4g1.7g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2298g1637kcal129g116.4g70.4g13.6g
Valittu annoskoko1149g818kcal64.5g58.2g35.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna575g409kcal32.3g29.1g17.6g3.4g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236