Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 433g532kcal91.7g0g18g0g
Sipuli 146g44kcal1.8g7g0.3g2.5g
Valkosipuli 13g14kcal1.1g2.2g0.1g0.3g
Tomaattisose tomaattipyree 58g44kcal2.6g7.5g0.1g0.6g
Oivariini, 60 (100g)8.3g46kcal0.1g0.1g5g0g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g475g285kcal7.1g61.8g0.5g4.3g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Paprika punainen 147g43kcal1.4g6.6g0.6g2.8g
Vehnäjauho puolikarkea 17g57kcal1.7g11.7g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3830g2728kcal215g193.8g117.2g22.2g
Valittu annoskoko1915g1364kcal107.5g96.9g58.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna958g682kcal53.8g48.5g29.3g5.6g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236