Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 607g744kcal128.3g0g25.2g0g
Sipuli 204g62kcal2.6g9.8g0.4g3.5g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3g0.1g0.4g
Tomaattisose tomaattipyree 82g62kcal3.7g10.5g0.2g0.8g
Oivariini, 60 (100g)12g64kcal0.1g0.1g7g0g
Vesi, vesijohtovesi 817g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g665g399kcal10g86.5g0.7g6g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.3g0g
Paprika punainen 205g60kcal1.9g9.2g0.8g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 23g80kcal2.4g16.3g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5362g3819kcal301g270.8g164g30.8g
Valittu annoskoko2681g1910kcal150.5g135.4g82g15.4g
Annoskoko puolitettuna1341g955kcal75.3g67.7g41g7.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236