Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 780g957kcal165g0g32.4g0g
Sipuli 263g79kcal3.3g12.6g0.5g4.5g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Tomaattisose tomaattipyree 105g80kcal4.7g13.5g0.2g1.1g
Oivariini, 60 (100g)15g83kcal0.2g0.2g9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g855g513kcal12.8g111.2g0.9g7.7g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.8g0g
Paprika punainen 264g77kcal2.5g11.9g1.1g5g
Vehnäjauho puolikarkea 30g103kcal3.1g21g0.4g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6894g4910kcal387g348.6g210.8g39.8g
Valittu annoskoko3447g2455kcal193.5g174.3g105.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna1724g1228kcal96.8g87.2g52.7g10g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236