Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 867g1063kcal183.3g0g36g0g
Sipuli 292g88kcal3.6g14g0.6g5g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Tomaattisose tomaattipyree 117g89kcal5.3g15.1g0.2g1.2g
Oivariini, 60 (100g)17g92kcal0.2g0.2g10g0g
Vesi, vesijohtovesi 1167g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g950g570kcal14.3g123.5g1g8.6g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Paprika punainen 293g86kcal2.8g13.2g1.2g5.6g
Vehnäjauho puolikarkea 33g114kcal3.4g23.3g0.4g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7660g5456kcal430g387.2g234.2g44.4g
Valittu annoskoko3830g2728kcal215g193.6g117.1g22.2g
Annoskoko puolitettuna1915g1364kcal107.5g96.8g58.6g11.1g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236