Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g374g936kcal71.1g0.1g82.4g0g
Kevytmaito hyla (Valio)899g413kcal28.8g43.1g13.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g45g162kcal5.8g31.5g0.9g1.7g
Oivariini, 80 normaalisuolainen45g324kcal0.4g0.4g35.9g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)374g345kcal48.7g3.7g15g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)243g522kcal19.9g99.5g3.2g24.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3960g5402kcal349.4g356.6g301.8g52g
Valittu annoskoko1980g2701kcal174.7g178.3g150.9g26g
Annoskoko puolitettuna990g1351kcal87.4g89.2g75.5g13g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479