Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g416g1040kcal79g0.1g91.5g0g
Kevytmaito hyla (Valio)999g459kcal32g47.9g15g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g50g180kcal6.5g34.9g1g1.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen50g360kcal0.5g0.5g39.9g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)416g383kcal54.1g4.2g16.6g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)270g580kcal22.1g110.5g3.5g27g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g6002kcal388.4g396.2g335g57.6g
Valittu annoskoko2200g3001kcal194.2g198.1g167.5g28.8g
Annoskoko puolitettuna1100g1501kcal97.1g99.1g83.8g14.4g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479