Kinkku-Ruislasagne

1. Valmista kastike.

Kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito ja sekoita tasaiseksi.

Kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee.

Lisää sulatejuusto pieninä nokareina.

Mausta mustapippurilla.

Sekoita, kunnes juusto on liuennut.

2. Kaada pienehköön lasagnevuokaan noin 1/3 kastikkeesta.

Lado päälle 3 viipaletta ruipaloja ( määrä riippuu vuoan koosta) halkaisupinta ylöspäin.

Nostele leiville kinkkusuikaleita tasaiseksi kerrokseksi.

Kaada päälle kastiketta.

Lado pinnalle loput leivät ja kaada päällimmäiseksi kastiketta.

3. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna lasagnen vetäytyä noin 10 minuuttia ennen tarjoamista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Silu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g500g1250kcal95g0.1g110g0g
Kevytmaito hyla (Valio)1200g552kcal38.4g57.6g18g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g60g216kcal7.8g42g1.3g2.2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen60g432kcal0.6g0.6g48g0g
Kevyt pizzasuikale (250 g)500g460kcal65g5g20g0g
Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g)324g697kcal26.6g132.8g4.2g32.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5288g7213kcal466.8g476.2g403g69.2g
Valittu annoskoko2644g3607kcal233.4g238.1g201.5g34.6g
Annoskoko puolitettuna1322g1803kcal116.7g119.1g100.8g17.3g
Arvot/100g100g136kcal8.8g9g7.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84479