Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras250g800kcal34.5g145g8g20.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)160g176kcal40g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.2g8.4kcal0.3g0.3g0.6g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g118g32kcal1.5g5.7g0.2g2g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g15g3.7kcal0.3g0.5g0.1g0g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g250g150kcal5g21.3g5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)250g150kcal2.5g11.3g10g0g
Mustapippuri 1g2.8kcal0.1g0.4g0g0.3g
Korppujauho 13g46kcal1.3g9.4g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2165g2762kcal173.2g391.2g51.2g47.4g
Valittu annoskoko1083g1381kcal86.6g195.6g25.6g23.7g
Annoskoko puolitettuna541g691kcal43.3g97.8g12.8g11.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964