Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras333g1067kcal46g193.4g10.7g27.3g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)213g235kcal53.3g0g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g157g43kcal2g7.6g0.3g2.7g
Tilli, tuore 6.7g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g20g4.9kcal0.4g0.6g0.1g0g
Soijakastike 24g15kcal1.2g2.3g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g333g200kcal6.7g28.3g6.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)333g200kcal3.3g15g13.3g0g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Korppujauho 17g61kcal1.7g12.5g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2888g3683kcal230.6g521.4g68.8g63g
Valittu annoskoko1444g1842kcal115.3g260.7g34.4g31.5g
Annoskoko puolitettuna722g921kcal57.7g130.4g17.2g15.8g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964