Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras417g1334kcal57.5g241.7g13.3g34.2g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)267g293kcal66.7g0g2.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow5.4g14kcal0.5g0.5g1.1g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g197g53kcal2.6g9.4g0.4g3.3g
Tilli, tuore 8.3g2.5kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g25g6.2kcal0.5g0.8g0.1g0g
Soijakastike 30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g417g250kcal8.3g35.4g8.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)417g250kcal4.2g18.8g16.7g0g
Mustapippuri 1.7g4.7kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Korppujauho 21g76kcal2.2g15.6g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3610g4604kcal289.2g651.6g86g78.6g
Valittu annoskoko1805g2302kcal144.6g325.8g43g39.3g
Annoskoko puolitettuna903g1151kcal72.3g162.9g21.5g19.7g
Arvot/100g100g128kcal8g18g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964