Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras584g1867kcal80.5g338.4g18.7g47.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)373g411kcal93.4g0g3.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g275g74kcal3.6g13.2g0.6g4.7g
Tilli, tuore 12g3.5kcal0.4g0.1g0.1g0.2g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g35g8.6kcal0.7g1.1g0.1g0g
Soijakastike 42g25kcal2.2g4g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g584g350kcal11.7g49.6g11.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)584g350kcal5.8g26.3g23.3g0g
Mustapippuri 2.3g6.5kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Korppujauho 29g107kcal3.1g21.9g0.3g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5054g6446kcal405g912.6g120.2g109.8g
Valittu annoskoko2527g3223kcal202.5g456.3g60.1g54.9g
Annoskoko puolitettuna1264g1612kcal101.3g228.2g30.1g27.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964