Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras667g2134kcal92g386.8g21.3g54.7g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)427g469kcal106.7g0g4.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow8.7g23kcal0.9g0.9g1.7g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g315g85kcal4.1g15.1g0.6g5.4g
Tilli, tuore 13g4kcal0.5g0.1g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g40g10kcal0.8g1.3g0.2g0g
Soijakastike 48g29kcal2.5g4.6g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g667g400kcal13.3g56.7g13.3g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)667g400kcal6.7g30g26.7g0g
Mustapippuri 2.7g7.5kcal0.3g1g0.1g0.7g
Korppujauho 33g122kcal3.5g25g0.3g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5776g7367kcal462.6g1043g137.2g126g
Valittu annoskoko2888g3683kcal231.3g521.5g68.6g63g
Annoskoko puolitettuna1444g1842kcal115.7g260.8g34.3g31.5g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964