Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras750g2401kcal103.5g435.1g24g61.5g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)480g528kcal120g0g4.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow10g25kcal1g1g2g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g354g96kcal4.6g17g0.7g6g
Tilli, tuore 15g4.5kcal0.6g0.1g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g45g11kcal0.9g1.4g0.2g0g
Soijakastike 54g33kcal2.8g5.1g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g750g450kcal15g63.8g15g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)750g450kcal7.5g33.8g30g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Korppujauho 38g137kcal3.9g28.1g0.4g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6498g8288kcal520.2g1173g154.6g141.6g
Valittu annoskoko3249g4144kcal260.1g586.5g77.3g70.8g
Annoskoko puolitettuna1625g2072kcal130.1g293.3g38.7g35.4g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964