Tonnikala - pastalaatikko

Keitä pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä 10 minuuttia.

Valuta pasta.

Hienonna
sipuli ja tilli.

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Lado voideltuun
uunivuokaan vuorotellen pastaa ja tonnikalaa.

Kaada tomaattikastike vuokaan ja ripottele
päälle korppujauhoja.

Paista 225 °C:n lämpötilassa noin 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras83g267kcal11.5g48.3g2.7g6.8g
Tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow) (185g)53g59kcal13.3g0g0.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.1g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g39g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tilli, tuore 1.7g0.5kcal0.1g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä varrellinen (Figaro), annos 30g5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Soijakastike 6g3.6kcal0.3g0.6g0g0g
Bertolli Grilled vegetable pastakastike 500g83g50kcal1.7g7.1g1.7g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)83g50kcal0.8g3.8g3.3g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Korppujauho 4.2g15kcal0.4g3.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana722g921kcal57.6g130.4g17g15.6g
Valittu annoskoko361g460kcal28.8g65.2g8.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna181g230kcal14.4g32.6g4.3g3.9g
Arvot/100g100g128kcal8g18.1g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84964